Warehouse Coordinator

About the vacancy

We zijn op zoek naar een ambitieuze, vastberaden, commercieel bewuste Warehouse Coördinator. Word jij onderdeel van een geweldig team?

Wat zeg je als iemand je vraagt wat je de hele dag doet?
“Mijn belangrijkste focus is het coördineren van de uitvoering van het volledige proces (inbound, repack en outbound) binnen magazijnen in Noord-Europa”

Om succesvol te zijn als Warehouse Coordinator, zoek je dagelijks afstemming met verschillende internationale afdelingen en stakeholders. Binnen deze zeer dynamische afdeling is het belangrijk om continu nauwkeurig en flexibel te zijn.

Responsibilities

Elke dag ben je bezig met de interne afstemming van wat er binnenkomt en wat er uitgaat voor de komende dagen. Het creëren van een zeer nauwkeurige planning is cruciaal voor een vlotte uitvoering in het magazijn om onze klanten goed te bedienen. Naast de inkomende en uitgaande stroom,  coördineer en plan je de her-verpakking van de producten en beheer je de voorraad (producten en verpakkingsmateriaal).

Daarnaast, ben je (mede) verantwoordelijk voor:

 • Het coördineren van alle operationele en administratieve taken binnen de afdeling.
 • De toewijzing van de producten aan specifieke klanten.
 • Het communiceren met magazijnleider wanneer de regels en afspraken niet worden opgevolgd.
 • De ondersteuning van de planning- en transport afdelingen.
 • Het coördineren van het her-verpakkingsproces
 • Het onderhouden van de KPI’s van het Warehouse.
 • Het verwerken van claims met betrekking tot de activiteiten in het Warehouse.
 • Het dagelijkse afstemming met transportbedrijven af fabriek
 • Het dagelijks organiseren van overleg om de day 2 day business vlot te laten verlopen. 

Candidate profile

Je werkt voornamelijk vanuit het Europese Warehouse in Hazeldonk (Breda). Omdat onze klanten overal in Europa gevestigd zijn, moeten jouw verbale en non-verbale vaardigheden in het Engels uitstekend zijn. Aangezien we omgaan met vers fruit, werken wij niet enkel van maandag tot vrijdag. Dit is een flexibele en dynamische positie, wat betekent dat je in de weekenden bereikbaar moet zijn.

Jij hebt:

 • Een MBO+ / HBO-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met detailhandel / groothandel is een must en ervaring in de verkoop van fruit en groenten of verse producten is een pré;
 • Een sterk zakelijk gevoel en ondernemerskwaliteiten;
 • Je bent een teamspeler en in staat om onder druk ook kwaliteit te leveren;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Engels en een tweede Europese taal), kunt goed zelfstandig werken en bent servicegericht;
 • Sterke administratieve en analytische vaardigheden en kennis van budgettering en de economische invloeden daarop.

We offer

Naast een concurrerend salaris bieden we u de mogelijkheid om bij te dragen aan de groei van een ervaren en ambitieuze organisatie. Het succes van dit bedrijf is afhankelijk van het creëren van een stimulerende omgeving waarin de mensen energiek, gemotiveerd en gemachtigd zijn om op het hoogste niveau te presteren.

About Driscoll’s

Driscoll’s ontwikkelt een sterke positie op de Europese bessenmarkt onder leiding van ons EMEA-hoofdkantoor in Nederland. Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in Californië, met een echte liefde voor bessen. Door de jaren heen is Driscoll’s uitgegroeid tot op elk continent vertegenwoordigd. We geloven echt dat onze heerlijke vruchten elk gewoon moment in het leven specialer kunnen maken. Help ons de bessenvreugde te verspreiden en ons nieuwe teamlid te worden!

Lees meer over onze organisatie op: www.driscolls.eu

Neem voor meer informatie contact op met Ronald Dankers, Talent Acquisition Specialist a.i.: rdankers@driscolls.eu.

Acquisitie met betrekking tot deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Responsible recruiter

Recruitment department

View profile