HR Business Partner

About the vacancy

Wil jij onze passie voor bessen delen?

We zijn op zoek naar een ambitieuze, mensgerichte en zelfstartende HR Business Partner voor ons Europese hoofdkantoor in Breda, die deel wil uitmaken van ons ambitieuze team.

Wat zeg je als iemand je vraagt ​​wat je de hele dag doet?

“Mijn belangrijkste doel is om verschillende business units van onze operatie in Nederland te ondersteunen en mijn expertise en HR-advies aan te bieden om hen te helpen de strategische bedrijfs- en HR-doelstellingen te realiseren”

Je treedt op als HR-zakenpartner door de aan jouw toegewezen business units van HR-advies en ondersteuning te voorzien. Verder implementeer je HR-beleid, zowel globaal als lokaal) en toont begrip voor zakelijke prioriteiten en kansen vanuit een HR-perspectief. Hierbij gebruik je jouw overtuigingskracht om zaken voor elkaar te krijgen.

Responsibilities

Als HR Business Partner NL ben je verantwoordelijk voor een effectieve, efficiënte en duurzame werkrelatie met je interne klanten en stakeholders. Je streeft continu naar maximaal mogelijke resultaten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende doelstellingen:

 • Je bent de ambassadeur van nieuwe HR-tools en zult HR-expertise verlenen aan jouw interne klanten; 
 • Je werkt nauw samen met de managers binnen de business units om hen te voorzien in hun strategische resourcingbehoeften en je zorgt ervoor dat Werving & Selectie processen in goede banen worden geleid; 
 • Talent Development. Je zult regelmatig loopbaanontwikkeling-interviews houden en de initiatieven van het talentprogramma, successieplanning en de graduate- en stageprogramma’s identificeren en ondersteunen. Interne mobiliteit zal ook worden gefaciliteerd. 
 • Je gaat om met werknemersrelaties en prestatiebeheer, door passend beleid en richtlijnen toe te passen en zaken te laten escaleren wanneer dat nodig is. 
 • Learning & Development. Je zult managers ondersteunen bij de analyse van trainingsbehoeften en om de benodigde trainingsoplossingen te identificeren en te bieden. 
 • Compensation & Benefits. Je ondersteunt de beoordelingscyclus en zult nauw samenwerken met het HR-team tijdens de jaarlijkse salaris- en bonuscyclus voor prestaties en salarissen.

Candidate profile

Je werkt voornamelijk vanuit het Europese hoofdkantoor in Breda. Je vaardigheden in de Engelse en Nederlandse taal zijn mondeling en schriftelijk uitstekend. 


Je hebt:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in Human Resources, Psychologie, Bedrijfskunde of een ander gerelateerd gebied en je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met het gebruik van HR-systemen is een groot voordeel;
 • Verder ook uitgebreide kennis van het Nederlands Arbeidsrecht en regelgeving;
 • Ook ben je detailgericht, accuraat, ethisch en discreet ingesteld;
 • Daarnaast ben je een echte teamspeler en in staat om onder druk te werken;
 • Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden, zelfondersteunend en klant- en servicegericht.

We offer

Naast een marktconform salaris bieden we je de mogelijkheid om een constructieve bijdrage te leveren aan de groei van onze ambitieuze organisatie. Ons succes als bedrijf hangt af van een omgeving waarin onze mensen energiek, gemotiveerd en gedreven zijn om op het hoogste niveau te presteren. Jij kunt hierin de spil zijn!

About Driscoll’s

Driscoll’s heeft een sterke positie op de Europese bessenmarkt aangestuurd vanuit ons EMEA-hoofdkantoor in Breda. Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in Californië, met een echte liefde voor bessen. Door de jaren heen is Driscoll’s uitgegroeid tot een aansprekend merk dat op elk continent vertegenwoordigd is. We geloven echt dat onze heerlijke vruchten elk moment in het leven specialer kunnen maken. Help ons om onze passie voor bessen te delen en wordt ons nieuw teamlid! 


Lees meer over onze organisatie op: www.driscolls.eu

Acquisitie met betrekking tot deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Responsible recruiter

Recruitment department

View profile