HR Business Partner (Interim)

About the vacancy

Het Europese hoofdkantoor van Driscoll’s in Breda is op zoek naar een HR businesspartner voor een periode van een half jaar. Ben jij resultaatgericht, doortastend en heb jij een scherpe visie op recruitment? Heb je daarnaast brede kennis van HR processen en heb je de voorkeur om zowel thuis als op de Bijster (Breda) te werken? Dan komen we graag met je in contact.

Responsibilities

Onze HR & People services afdeling levert een grote bijdrage aan het uiten van onze passie voor bessen, zowel intern als extern. We zoeken een collega HR business partner met recente kennis van de arbeidsmarkt, die recruitment voor onze business naar het volgende niveau kan tillen. Je draagt zorg voor alle recruitment activiteiten en springt in waar nodig. Je geeft advies om bedrijfs- en HR doelstellingen te realiseren.

Daarnaast ben je als HR Business Partner North Europe verantwoordelijk voor een effectieve en duurzame arbeidsrelatie met je interne klanten (operations, finance, IT en R&D) en stakeholders. Je bent ambassadeur van HR-tools en geeft advies over HR gerelateerde zaken die jouw betrokkenheid vragen.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Recruitment: van vacature inventarisatie tot onboarding. Strategisch en operationeel, waarbij je ervoor zorgt dat het recruitment proces geoptimaliseerd wordt en de hiring managers worden getraind m.b.t selectie en onboarding.
 • HR operations: Je draagt de HR policies, systemen en processen binnen Driscoll’s uit en hebt daarin een voorbeeldfunctie. Je schroomt er ook niet voor om de handen uit de mouwen te steken waar nodig in de uitvoering hiervan.
 • Compensation & benefits: Je ondersteunt bij de ontwikkeling en uitvoering van de beoordelingscyclus en werkt samen met de compensation & benefits- manager t.a.v. prestaties en salarissen.
 • Talent development: Als onderdeel van doorstroom voer je ontwikkelgesprekken en ondersteun je bij initiatieven als talentprogramma’s en successieplanning. Interne mobiliteit wordt ook gefaciliteerd vanuit HR.

Candidate profile

Als persoon ben je hands-on en je vindt snel je weg in bedrijfseigen processen. Wij zijn een internationale organisatie en onze voertaal is Engels, dus jij schakelt makkelijk in je talen.

Je hebt:

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in Human Resources, Psychologie, Bedrijfskunde of een ander gerelateerd gebied.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Passie voor recruitment.
 • Ervaring met het gebruik van HR-systemen is een groot voordeel.
 • Uitgebreide kennis van het Nederlandse arbeidsrecht en de lokale regelgeving.
 • Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden en natuurlijk klant- en servicegericht.

Aanvullend ben je detailgericht, accuraat en heb je gevoel voor ethiek. Daarbij omschrijf je jezelf als een echte teamspeler en ben je in staat om onder druk te werken. Je bent medio oktober/november 5 of 6 maanden beschikbaar.

We offer

Naast een marktconform salaris bieden we je de mogelijkheid om een constructieve bijdrage te leveren aan de groei van onze ambitieuze organisatie. Ons succes als bedrijf hangt af van een omgeving waarin onze mensen energiek, gemotiveerd en gedreven zijn om op het hoogste niveau te presteren. Jij kunt hierin de spil zijn!

Je komt te werken op ons sfeervolle en kenmerkende kantoor in Breda, de Bijster. De werkruimtes hebben een open karakter (net als onze collega’s) en we bieden alle faciliteiten die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. 

Daarnaast bieden wij:

 • De mogelijkheid om met regelmaat thuis te werken;
 • Dagelijks vers zacht fruit;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Veel gezelligheid en een hecht team collega’s.

About Driscoll’s

Driscoll’s heeft een sterke positie op de Europese bessenmarkt aangestuurd vanuit ons EMEA-hoofdkantoor in Breda. Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in Californië, met een echte liefde voor bessen. Door de jaren heen is Driscoll’s uitgegroeid tot een aansprekend merk dat op elk continent vertegenwoordigd is. We geloven echt dat onze heerlijke vruchten elk moment in het leven specialer kunnen maken. Help ons om onze passie voor bessen te delen en wordt ons nieuwe teamlid!

Lees meer over onze organisatie op: https://www.driscolls.nl/

Responsible recruiter

Recruitment department

View profile